Links en Feeds

Aangezien er meer dan één citatensite op het internet bestaan, is het misschien verstandig even rond te kijken op de volgende sites.

Relevante citatensites

Vorige website. Een site met meer dan 11.000 citaten aforismen woordspelingen wijsheden oneliners quotes definities en wijsheden. Alle citaten van deze site zijn opnieuw beschikbaar op Citatenverzameling.com, inclusief aanvullingen.

Citaten.nl. Aan de basis van deze website staat de astronomische verzameling van bijna 50.000 citaten die "citatenman" Gerd de Ley gedurende de afgelopen 35 jaar heeft aangelegd.

Citaten.net. Met inmiddels al meer dan 19.000 citaten, wijsheden en beroemde uitspraken is citaten.net nu al negen jaar de grootste en meest uitgebreide citatensite van Nederland en Vlaanderen. Blader door de duizenden uitspraken of zoek specifiek naar citaten van bekende of onbekende auteurs.

Wijsheden.net. Op deze wijsheden site kan je online wijsheden bekijken. Bovendien kan je je voor een gratis account inschrijven, waarmee je ondermeer je stem kunt uitbrengen op de wijsheden, je reactie kan geven en zelf wijsheden kan invoeren!

RSS Feeds

Laatste citaten. Blijf op de hoogte van de 10 laatst toegevoegde citaten via deze RSS Feed.

Willekeurige citaten. Steeds 10 totaal willekeurige citaten via deze RSS Feed.

Citaten van de dag. Citaat van de dag gemist? Kijk ze hier terug of krijg ze binnen via deze Feed. Dagelijks een nieuw citaat! De laatste 10 worden weergeven.